Menü Bezárás

Fehér arany karikagyűrű – megtalálni a tökéletességet

Trendi, visszafogott vagy éppen extravagáns karikagyűrűink között biztosan megtalálod álmaid ékszerét. A White Gold ékszer 1995 óta segít megtalálni a tökéletes karikagyűrűt. Csak a legkiválóbb minőségű karikagyűrűket készítjük, szakértői tanácsadással együtt.
Fehér arany karikagyűrű – amilyen egyszerű, olyan hatásos. Természetesen a fehér arany gyűrűket is lehet több módon variálni, például matt és fényes felület kialakítással, gyémátvéséssel, kövekkel. A matt felületeknek is van több variációja. 

A karikagyűrű pár a szerelem kifejezése, a mi feladatunk pedig formát adni ennek a gyönyörű érzésnek.

Mire kell figyelni a karikagyűrű pár kiválasztásánál?

A legfontosabb a méret körültekintő és pontos meghatározása. Előzetesen természetesen meg lehet határozni otthoni módszerekkel is a méretet, de minden egyes modell szélességét, formáját, belső kialakítását is figyelembe kell venni. Ha például egy 2mm. szélességű belül domború (úgynevezett komfort kialakítású) karikagyűrűből 53-as méret az ideális, nagy valószínűséggel egy 8mm széles sima belső kialakítású gyűrűből már 55-ös méretű kell. Sok olyan karikagyűrű van, amin a későibbekben lehet méretet állítani, de egyrészt nem jó ezzel kezdeni, másrészről pedig rengeteg olyan kialakítás van, amin vagy nagyon meglátszana egy méret állítás, vagy nem is lehet állítani rajta. Karikagyűrű pár vásárlás előtt mindenképpen szakemberrel válasszátok ki a megfelelő méretet. 

Fehér arany karikagyűrű pár – amilyen egyszerű, olyan hatásos

A második fontos lépés a megfelelő és komfortos karikagyűrű szélesség kiválasztása. Itt figyelembe kell venni egyrészről, hogy milyen hosszú az ujjatok, de nem elhanyagolható szempont az sem, hogy milyen munkát végzel. Természetesen van arra is lehetőség, hogy két különböző szélességet készítsünk és ez nem ritka kérés.

Nem utolsó sorban a karikagyűrű pár színét kell kiválasztani, de ilyenkor érdemes felmérni, hogy a többi ékszeretek milyen színű. Férfiak esetében érdemes az óra színéhez választani akkor, ha nem visel ékszert. Ha eddig ezüst ékszereket viseltél, akkor vagy a fehér arany karikagyűrű lesz a jó választás, vagy egy olyan gyűrű, amiben a fehér szín visszaköszön. A fehérarany ékszereket szinte minden esetben ródiummal vonják be, mert maga a fehérarany pezsgős színű lenne.

fehér arany karikagyűrű

Ha Te is szereted a szép ékszereket, akkor kövess minket instagram oldalunkon!