Menü Bezárás

Gyémánt gyűrűk a szerelem igazi jelképei

Minőség, tapasztalat, hagyomány és innováció – Gyémánt gyűrűk

 Ezek a szavak jellemzik leginkább a White Gold ékszert. Több, mint 25 éves tapasztalattal, gyakorlott ékszerészekkel és aranyműves háttérrel segítünk a választásban.

Eljegyzési gyűrű aranyból – kifejezi az érzéseket! Milyen stílus áll közelebb? Fehér arany, sárga arany vagy rozé arany, gyémánt, vagy cirkónia köves? Válaszd ki a kedvencét!

Eljött az idő az életedben, amikor készen állsz a következő nagy lépésre, ki szeretnéd fejezni mennyire komolyak a szándékaid.

A White Gold ékszer gyönyörű eljegyzési gyűrűi egészen biztosan elvezetnek a megfelelő irányba.

 

 

Gyémánt gyűrűk a legszebb napra

Mindenki egyedülálló.

Milyen a stílusa Szerelmednek? Hagyományos? Kifinomult? Az egyedi ékszerek inspirálnak?

Eljegyzési gyűrűink épp oly’ szenvedélyesek, mit a szerelem.

eljegyzési gyűrűk

Trendi, romantikus, visszafogott, extravagáns, klasszikus, gyémánt, vagy cirkónia köves eljegyzési gyűrűink között egészen biztosan megtalálod azt az ékszert, amelyik méltón képviseli szerelmetek.

Csatlakozz a több mint 5000 boldog párhoz, akik már IGEN-t mondtak a White Gold ékszer gyönyörű eljegyzési gyűrűire!

Szenvedély & Öröm minden egyes ékszerünkben.

Felejthetetlen alkalmakhoz válaszd gyémánt eljegyzési gyűrűinket! Itt!

Az ékszergyémántot a 4c alapján értékeljük

  • Colour – szín
  • Clarity – tisztaság
  • Cut – csiszolás
  • Carat – súly

Szín szerinti értékelés

Gyémánt minden színben létezik. A leggyakoribbak a sárgás árnyalatok, ezeket a színtelen gyémántokkal együtt értékelik. A ritkább, telt színek (zöld, piros, kék, barna) csillagászati árakat érnek el.

Tisztaság szerinti értékelés

Egy gyémánt tisztaságán a belső tökéletességét értik. A kőbe zárt ásványféleségek, hasadások és növekedési jelenségek csökkentik a tisztaságot. Összefoglalóan zárványnak nevezik ezeket, korábban hibának hívták.

A csiszolás

A megítélésénél figyelembe vesszük a csiszolási formát, az arányokat, a szimmetriát, valamint a külső ismertetőjegyeket. A gyémánt gyűrűk foglalatában a leggyakrabban a brill csiszolású kövek ragyognak. A briliáns csiszolás kör alakú, legalább 32 fazetta van a tábla felső részén, és legalább 24 a tábla alsó részén.

gyémánt csiszolás
Gyémánt csiszolási formák

Néhány híres gyémánt: Drezdai 41ct, Hope 44,5ct , Cullinan 530,20ct, Sancy 55ct, Tiffany 128,51ct, Kohinoor 108,93ct, Cullinan IV. 63,60ct, Nassak 43,38ct, Sah 88,70ct, Firenzei 137,27ct