Menü Bezárás

TUDD MEG, MI A PONTOS GYŰRŰMÉRETED

Töltsd le a gyűrű méret alkalmazást, amivel egy lépésben tudhatod meg  

 

                     ingyenes gyűrűméret                                                                           

Az ingyenes gyűrűmérő használata

Ingyenes gyűrűmérő

Ingyenes gyűrűmérő

Tedd a gyűrűt a piros karikára, a plusz-mínusz gombokkal illeszd a karikát a gyűrű belső falához pontosan. Ha kész vagy, csak olvasd le az eredményt! 

Olyan gyűrűt használj, ami pont jó az ujjadra!

Ha esetleg nincs olyan gyűrűd, akkor keress egy olyan karikát, ami jó rád, vagy egy hajlékony anyagból hajlíts magadnak. Jó lehet erre például egy erősebb drót, vagy alufólia is. Az ingyenes gyűrűmérő alkalmazásban, amit mérsz gyűrű, az arra a szélességű gyűrű méretekre lesz pontos, amilyet megmérsz. Ha szélesebb gyűrűt tudsz mérni, mint amilyet szeretnél majd vásárolni, akkor legalább egy mérettel kisebb lesz a jó méret. Minél szélesebb a gyűrű, annál nagyobb méret lesz a kényelmes. Semmiképpen ne legyen 3-4 mm.-nél szélesebb, mert az már téves eredményt ad. Ha magadnak készítesz karikát, arra ügyelj, hogy az alsó ujjpercen is át tudd húzni, ne csak az ujjad alsó részénél legyen jó. Ez azért fontos, mert az esetek nagy százalékában az alsó ujjperc egy kicsit szélesebb, mint alul. Ez alól csak az kivétel, amikor lefelé szélesedik az ujjad, akkor természetesen alul kell mérni.

ujj formák
ujj formák

 

A legszebb fehér arany eljegyzési gyűrűk: ITT!

Ha sikerült megmérned az ujj méreted, ne felejtsd el megosztani majd azzal az emberrel, akitől egyszer szeretnél gyűrűt kapni 🙂

Gyűrű méret meghatározása gyűrű nélkül egyszerűen: ITT!

Vannak olyan gyűrűk, amiken lehet méretet állítani anélkül, hogy probléma lenne a kövekkel, és vannak olyan gyűrűk is, amihez jobb, ha nem nyúlunk hozzá. Azok a gyűrűk, amiknek a sín részében is kövek vannak, nagy valószínűséggel sérülnek, mert megnyílnak a foglalatok, és kiesnek a kövek.

Használd az ingyenes gyűrűmérő alkalmazást, és biztosan nem lesz probléma a mérettel!

Jó munkát! 🙂