Menü Bezárás

Arany karikagyűrű – egyedi karikagyűrű – karikagyűrű készítés

karikagyűrűk

 

  Az érzések minden alkalommal újjáélednek, amikor ránézel a gyűrűdre.

 Célunk a legkifinomultabb szépségek megteremtése,

megbízható minőséget biztosítunk, amely az idő múlásával nem változik.

A White Gold ékszer kifinomult dizájnt és magas minőséget teremt, elegáns megjelenést biztosítva az ékszereknek.

 

sorköves karikagyűrű, egyedi gyűrű készítés

Sárga arany karikagyűrűk

Sárga arany karikagyűrűk 

Fehér arany karikagyűrűk

fehér arany karikagyűrű

Rozé arany karikagyűrűk

rozé arany karikagyűrű

Többszínű arany karikagyűrűk

több színű karikagyűrű

Kifinomult és egyszerű szépséget fejez ki

arany jegygyűrű

A gyűrű, ami ártatlan ragyogást kölcsönöz

fehér arany gyűrűpár

Megalkuvást nem ismerő ragyogás 

gyémánt gyűrű

Milyen karikagyűrű a jó választás?

 

Miután kiválasztottátok a kedvenc gyűrűt, a legfontosabb feladat a méret pontos meghatározása. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk minden lépésben segítséget nyújt. Olyan karikagyűrűket készítünk, amelyek a szerelmet minden formában szimbolizálják.
A White Gold ékszer gyönyörű kollekciói, modelljei csodálatos formatervükkel egyedülállóak.

Tekintsd meg sárga arany karikagyűrű katalógusunkat: ITT 

 

Milyen színű gyűrűt válasszak? Rozé-, fehér– vagy sárga aranyat? Matt felületet vagy fényeset? 

 

A szín kiválasztásánál első szempontnak a legjobb, ha azt veszed alapul, hogy a többi kedvenc ékszered milyen színű. Ha nem szereted a feltűnő csillogást, érdemes valamelyik matt felületet választani.  A felület kezelésén bármikor tudunk változtatni, ha matt, felpolírozzuk. 

Kényelem – Tartósság – Minőség

Kényelmi szempontból pedig mindenképpen a belül enyhén domborított gyűrűk a legideálisabbak, mert az ujj vastagabb részén szinte átgördül. Főleg a szélesebb gyűrűknél érezhető a különbség. A méret meghatározásánál mindenképp figyelembe kell venni, mert ha belül domború gyűrűt választasz, sokszor egy egész számmal kisebb gyűrű is elég, mintha sík belső  felülettel rendelkezne.

Köves legyen a karikagyűrű, vagy kő nélküli?

Ha a gyűrű köves, sajnos a méretállítást megnehezíti, mert a kövek alatt, ahol a foglalat van, sokkal gyengébb az anyag, és sajnos például egy tágításnál ott fog először engedi. Így a foglalt tágulni fog, a kövek kilazulnak. Köves karikagyűrű választásánál a méretet nagyon körültekintően kell kiválasztani. Körbe köves karikagyűrűknél pedig figyelembe kell venni, hogy az alul lévő kövek sérülhetnek könnyebben, például egy fém kilincs lenyitásakor.

Tudtad, hogy az arany ékszerek, így a karikagyűrű árát legjelentősebb mértékben az arany világpiaci ára határozza meg?

Egy ékszer ára legtöbb esetben három összegből tevődik össze: az egyik az arany ára, a másik a készítési díj, a harmadik pedig köves ékszerek esetében a kövek értéke. Maga az ékszer elkészítése tartalmazza a megmunkálást, ebbe beletartozik a kövek foglalása is.

Karikagyűrű vásárlás előtt érdemes otthon megnézni, illetve megkérdezni, hogy esetleg van-e otthon olyan régi arany ékszer, ami már nincs használatban, esetleg kopott, szakadt, vagy már éppen csak nem divatos.

A White Gold ékszerüzletben lassan 30 éves múltra tekint vissza, hogy hozott aranyból ékszert készítünk. Ebben az esetben kizárólag csak a készítési díjat kell fizetni és a választott köveket.

 

Arany karikagyűrű készítés – Egyedi karikagyűrű – Mennyivel az esküvő előtt kell megrendelni a karikagyűrűket?

 

A készítéseket optimális esetben 4-5 hétre szoktuk vállalni, viszont „esküvői szezonban” érdemes 6 héttel számolni, hogy ne maradjon az utolsó pillanatra.

 

A méret pontos kiválasztását mindig bízd szakemberre, mert a kiválasztott gyűrűk szélessége, belső kialakítása (komfort/nem komfort kialakítás) is befolyásolja a gyűrű méretének meghatározását, akár 2 méret különbség is lehet, köves karikagyűrűk esetében pedig nem túl szerencsés, ha nem megfelelő a gyűrű mértete, mert nem minden esetben lehet rajta változtatni.

sorköves karika gyűrű

A White Gold ékszerüzletben 1995 óta örömmel adunk átfogó tanácsot a megfelelő arany ékszer kiválasztáshoz. Segítünk olyan ékszert választani, amit soha nem bánsz meg. Látogass el üzletünkbe, hogy megnézhesd az összes ékszerünket! Veszprém, Jutasi út 18/1 

RAGYSZKODJ A VALÓDI RAGYOGÁSHOZ!

sorköves gyűrűk
esküvői gyűrűk
arany gyűrű
jegygyűrű