Menü Bezárás

Többszínű arany karikagyűrű

Többszínű arany karikagyűrű – a gyűrűk, amik nem kényszerítenek egy szín választásra. Sárga-, fehér-, és rozé arany karikagyűrűk gyönyörű kombinációi

Többszínű arany karikagyűrű – ha nem akarsz lemondani egyik arany színéről sem

Az esküvő csak egy napig tart, viszont a karikagyűrűtöket attól a naptól kezdve egy életen át viselni fogjátok. Ezért fontos az, hogy megtaláljátok mindketten a stílusotokhoz leginkább illőt. Mivel Ti sem vagytok egyformák, ezért a gyűrűtöknek sem kell egyformának lenni. Van persze olyan is, amikor teljesen egyforma a két a gyűrű, leginkább a teljesen sima felületű, féldomború, úgynevezett hagyományos gyűrűből szoktak egyformát készíttetni. Többszínű arany karikagyűrű lehet 3 keskenyebb hagyományos karikagyűrű összeforrasztása a színből is. Az egyszínű hagyományos gyűrűnek kifejezetten előnye sok más karikagyűrűhöz képest, hogy szinte korlátlanul lehet tágítani, szűkíteni rajta. Ha pedig valami sérülés éri, teljesen makulátlan állapotába lehet visszaállítani. Nagyon szépen mutat egy sok köves eljegyzési gyűrű mellett,de szolid hatást kell egy kis egyköves gyűrű mellett. Mi nagyon szeretjük, mind a három aranyszínben kedvelt darab.

Mi a legfontosabb az arany karikagyűrű kiválasztásánál?

– a legfontosabb a méret pontos kiválasztása. Többszínű arany karikagyűrű méret állítása sajnos nem minden esetben megoldható. Onnan tudod, hogy jó a méret, ha felhúzod az ujjadra, a csontodnál egy kicsit megakad, de lent nem szorít. Ha lefele lógatod a kezed, nem csúszik le rólad, de nem is kezd el szorítani. (Tudni kell azt is, hogy az ujj mérete napszakonként is változhat, van olyan ember, akinek reggel duzzadtabb, és van, akiknek este) Nyáron egy kicsit több folyadékot tartalékol szervezetünk, mint télen, így az ujjunk mérete is kicsit nagyobb. Ezeket is bele kell kalkulálni a méret meghatározásánál.

– Ha már ki van választva a megfelelő méret, tudni kell azt, hogy milyen széles lesz a karikagyűrű. Minél szélesebb a próbagyűrűnél, annál biztosabb, hogy nagyobb méretre kell készíttetni, mert a szélesebb gyűrű jobban fogja az ujjat. Azt is tudni kell a méret meghatározásánál, hogy belül domború (un. komfort kialakítású) lesz-e, mert ami kicsit domborítva van, az könnyebben „gördül” fel az ujjra, mint a lapos belsejű. Mindenképpen javasolni szoktuk, hogy ez a kialakítás legyen.

többszínű arany karikagyűrű

Többszínű arany karkagyűrű – ezek az ékszerek többféle színű arannyal készülhetnek, például fehér arannyal, sárga arannyal és rozé arannyal, amelyek gyönyörű kontrasztot és stílust nyújtanak. A különféle színű aranyok kifinomultságot és egyediséget adnak a gyűrűknek, és lehetővé teszik számodra, hogy kifejezd saját stílusodat és ízlésedet.

Legyen szó esküvői gyűrűről vagy egy ajándékról, a többszínű arany karikagyűrű mindig lenyűgöző választás. Válaszd az örök szépséget és az eleganciát, és fejezd ki az életed legfontosabb pillanatait egy ilyen különleges ékszerrel. Fedezd fel a különféle stílusokat és tervezéseket, és találd meg a tökéletes többszínű arany karikagyűrűt, amely az örökkévalóság szimbóluma lesz.

A többszínű arany karkagyűrű a minőség és a stílus tökéletes egyensúlyát kínálja, és emlékezetessé teszi a viselőjük számára azokat a pillanatokat, amelyeket örökké meg akarnak őrizni. Bontsd ki a szépséget és az eleganciát egy többszínű arany karikagyűrűvel!

Ha Te is szereted a szép ékszereket, akkor kövess minket instagram oldalunkon!